2024. 05. 16.

Quizy! = Valódi kvízjáték először Budapesten!

Avagy ÚJ ÉLMÉNY a szabadulószobák között, a MystIQueRoomban.

Ez alkalommal két izgalmas és szórakoztató szabadidős tevékenységet hasonlítunk össze: a kvízjátékot és a szabadulószobát. Mindkettő remek módja annak, hogy tartalmasan töltsd szabadidődet barátaiddal vagy családoddal, de mindkettőnek megvan a sajátos varázsa és kihívása is.

Először nézzük a kvízjátékot, hiszen most ez a legújabb élmény a MystIQueRoomban. A kvízjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy megmutasd tudásodat és ügyességedet különböző témákban. Legyen szó általános ismeretekről, filmekről, zenéről vagy bármi másról, a kvízjáték mindig izgalmas és szórakoztató. De nem kell aggódnod, a mi játékunkban mindenki nyer! Mert nem egy klasszikus kvíz vár Rád: itt magával ragadó minijátékokkal, mémekkel és viccekkel fűszerezzük a játszmát. Ilyet még biztosan nem próbáltál.

Mintha egy igazi tévéműsorban lennél
A szoba berendezése és díszletei teljesen olyanok, mint egy valódi tévés kvízben. Emlékszel még az utóbbi évek vetélkedőire? Ha szívesen nézted őket a tévében, vagy akár megfordult a fejedben az is, hogy akár Te is részt vennél, akkor most itt a lehetőség. 6 állomás áll a csapat rendelkezésére (ezért is ajánljuk 2-6 főig elsősorban), ahol csak Te irányítod a gombokat. A játszma öt fő fordulóból áll, amelyek mindegyike 5-8 perces. Az egész élmény 60 percig tart, de ezen belül a játék dinamikusan alkalmazkodik a játékosok sebességéhez, zökkenőmentes élményt biztosítva, várakozás és unalmas pillanatok nélkül. A fordulók között a kvízkérdésekhez nem kapcsolódó 2-3 perces minijátékok lazítják a párbajt. Végül a QUIZY egy ünnepélyes ceremóniával zárul, ahol minden játékos elismerésben részesül – a kategóriák jelölésén keresztül -, így biztosítva, hogy senki sem távozik „dicsőség” nélkül.

Nem csak kvízbajnokoknak szól, sőt!
A QUIZY olyan általános ismereteket feltételező kérdéseket tartalmaz, amelyek átlagos játékosok számára is megfejthetőek. Nem kell előre azon „paráznod”, hogy mi lesz, ha valamire nem tudod a választ. ITT NINCSENEK VESZTESEK! A feladatok típusa, a kérdések változatossága biztosítja, hogy biztosan Te is kiemelkedően teljesítesz valamiben. A nevetés, szórakozás és izgalom váltakozik majd a 60 perc alatt.

Minden érzékszervedet használnod kell!
Ahogy írtuk is, nem kizárólagosan kérdésekre lehet számítani. A fordulók közötti minijátékokban egy kis tánc vagy épp zene is benne van a pakliban.

Mivel a MystIQueRoomban 17 szabadulószoba is található (ami nem mondható kevésnek), így egy pár szó ezekről is essen. A szabadulószoba egy teljesen másfajta kihívást jelent. A szabadulószobák izgalmas történetekbe ágyazott rejtvényekkel, feladványokkal és rejtélyekkel teli kihívások, amelyeket meg kell oldanod a szabaduláshoz. Itt is 60 percetek van a teljes élményre, ami még izgalmasabbá teszi a játékot, hiszen versenyt kell futnotok az idővel, és kijutni maximum ennyi idő alatt. A csapatnak és a közös „munkának” itt talán nagyobb szerep jut, hiszen az egyes játékosok által összerakott „töredékekből” áll össze a teljes kép. Ha még nem voltál szabadulószobában, akkor mindenképpen érdemes legalább egyszer kipróbálni. Csak nehogy függővé válj… 😊

Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

GYIK

Sajnos a pálya védelme érdekében erre nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük!
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
2-8 főig ideális a játék. Ha 8-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya