Páros szabadulószoba a belvárosban

Ha keresitek az izgalmas és interaktív kikapcsolódást, és kettesben szeretnétek megélni az élményeket, akkor páros szabadulószobáink Rátok várnak. Budapest legnagyobb választékát nálunk találjátok: 17 pálya közül választhattok! Tehettek egy kört Alice Csodaországában, vagy bemerészkedhettek a sógún házába is… De ha inkább a high-tech szerelmesei vagytok és modern pályákra vágytok, akkor a Mesterséges Intelligencia és Kocka pályáink biztosan lenyűgöznek majd. Alapvetően mindegyik pályánk játszható kettesben, de van, ahol elkel a „több kéz” egy-egy ügyességi feladathoz. Így összeállítottunk egy válogatást, melyek azok a játékaink, amik 100%-ban párosan is könnyedén megoldhatóak. 60 perc áll rendelkezésetekre a küldetések teljesítésére. Pályáink különböző nehézségűek, esetleg ezt érdemes szem előtt tartani. Ha pedig kíváncsiak vagytok melyik pályát ajánlja számotokra csapatunk, akkor mini tesztünkkel azonnak választ kaphattok!

                                                      

Ünneplés kettesben? Esetleg „nagy bejelentésre” készülsz?

Kreatív lánykérési helyszínt keresel, de még nem találtad meg a megfelelő megoldást? Eljött a Te időd! Nem is egy lánykérés történt már szabadulószobáinkban. A gyűrű elrejtésében bármikor szívesen segítünk. Olvass utána, mások hogy csinálták >>

Nem kell messzire menni, hozzánk könnyen odatalálsz!

A MystIQueRoom Budapest belvárosában, a Szent István krt. két oldalán található, a Jászai Mari tér közelében.  Ha tömegközlekedéssel érkeznétek a Nyugati Pályaudvartól és a Jászai Mari tértől is alig 10 perc sétára vagyunk. Amennyiben inkább autóval jönnétek, a környező utcákban van parkolási lehetőség, de ügyeljetek rá, hogy a parkolás fizetős.

 

 

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya