Ajándékkártya

Vásárlás

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Ez egy igazi élmény, amire később is emlékeznek majd! Bármilyen alkalomra szuper választás: akár születésnapra, akár a közelgő karácsonyra, vagy csak úgy! Nálunk mindenki megtalálja a számára ideális szórakozást! Egyik pályánkon sincs ijesztő elem – így a gyerekek is jöhetnek! 1 éven belül, bármely pályánkon felhasználható!

Nincs más dolgod, mint a lenti űrlapot kitölteni, és online fizetni!

Ajándékkártya

Ajándékkártya vásárlás

A sikeres fizetés után azonnal megérkezik e-mailben. Otthon kinyomtatható.

Ajándékkártya adatai

Számlázási adatok

Értesítési e-mail cím

Erre az e-mail címre küldjük ki a választott ajándékkártyát! Megadhatod a saját vagy az ajándékozott címét!

A fizetési folyamat elindításával elfogadom a(z) Adattovábbítási nyilatkozat-ot!

Ha többet szeretne megtudni a SimplePay fizetési rendszerről, kérjük olvassa el fizetési tájékozatónkat!

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya