2022. 07. 08.

Szerelmi vallomás szabadulószobában? Igen, ilyen is van. És nem is akármilyen!

Lehet, hogy első hallásra furcsának tűnik, de egyre többen szeretnének rendhagyó lánykérést szervezni. Miért? Mert a mai világban a romantikus jelenetek már ódivatúnak tűnnek, ellenben a kreatív, meglepő megoldásokra garantáltan egy életen át mosolyogva emlékeznek majd vissza. Nem is gondolnánk, hogy egy szabadulószoba erre alkalmas lehet, pedig nem is akármilyen történetekkel találkoztunk már a Mystiqueroomban…

Indítsunk onnan, hogy a szabadulószoba első randira sem rossz választás, hiszen nem egy képernyőt bámultok órákon át, vagy kínos csendek közepette próbáltok újabb témákat feldobni, hanem van lehetőség a közös gondolkodásra, a feladat pedig adott. Ha jól tudtok együttműködni, az már egy jó alap lehet a jövőre nézve is 😊 (vagy egy újabb szabadulójátékhoz). A közös élmények pedig még szorosabbra fűzhetik a bimbózó kapcsolatot (Pontosan milyen élmények is várnak? Olvass tovább…)

De ha már ezen a fázison túl vagytok, akkor jön a kérdés, hogy a lánykérést hogyan lehet emlékezetessé tenni? Az Eiffel-torony mellett, az esti fényeket nézve, párunk előtt letérdelni talán már elcsépeltnek tűnik (bár kétségkívül romantikus), de a kreatív megoldások kedvelőinek (nem kevésbé hölgyszívet megdobogtató) választása a szabadulószobás lánykérés. Az utóbbi időben egyre többen döntenek úgy, hogy egy kalandjáték során kérik meg párjuk kezét. És nem is feltétlenül páros játék keretében: van, hogy a figyelemelterelés kedvéért egy egész baráti társaság jön játszani. Ilyen esetekben csak arra kell figyelni, hogy a gyűrűt rejtő dobozkát a megfelelő hölgy találja meg 😊 Ha garantált meglepetést szeretnél, akkor ez egy elég „váratlan” megoldásnak ígérkezik: valószínűleg nincs olyan leendő ara, aki erre előre gondolna. Játékvezetőink mára már „rutinosan” állnak a kérések elé… (De azért adunk pár tippet a szabadulószobák kapcsán: itt elolvashatod…)

Mi van, ha már a lánykérés is megvolt? Ekkor vetődik fel a legény- és lánybúcsú kérdése. Mi jut az eszünkben ilyenkor? Vicces (vagy éppen direkt kínos) feladatok az elején, majd hatalmas buli hajnalig. Amolyan „egész életen át emlékezetes”, utolsó kimenő a házasélet előtt. A party éjszakai részében persze nem, de a kezdetében jó választás egy szabadulószobás kaland. Miért? Mert a résztvevőket a menyasszony állítja össze és nem biztos, hogy mindenki ismeri egymást. Az unalmas bemutatkozás helyett egy közös játék biztosan összehozza a társaságot. Aztán azért is, mert vagy Nektek kell vicces feladatokat összeállítani, vagy bízhatjátok ezt ránk is: az izgalmas kihívásokról mi gondoskodunk. És ráadásul olyan profi díszletek között, ahol teljesen ki tudjátok kapcsolni a külvilágot. Ja, és mert 12 pálya közül tutira találtok olyat, ami a társaság minden tagjának tetszik. Az utolsó játékunk minden nap 21:00-kor indul, tehát ha később szeretnétek indítani a party-t, akkor elég lesz a szórakozóhelyre 22:30-ra asztalt foglalni (a Jászai Mari tér mellett ajánljuk a Morrison’s 2-t, de mivel a Mystiqueroom a belvárosban található, így bárhova pár perc alatt át tudtok ugrani). A szabadulószoba jól tervezhető program, hiszen pont 60 percetek van a küldetés teljesítésére, így jól beilleszthető bármilyen programsorozatba.

Azt hiszed Te vagy az első, aki lány- vagy legénybúcsút szervez szabadulószobába? El kell keserítsünk: nem! Az esküvőszezonban heti rendszerességgel érkeznek hozzánk a nagyobb csapatok. Az sem baj, ha 10-15 főnél többen vagytok: párhuzamosan több pályát is tudtok foglalni, így nagyobb társaságok is kényelmesen tudnak játszani. Várunk!
Pályát itt tudtok foglalni!

Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

GYIK

Sajnos a pálya védelme érdekében erre nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük!
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
2-8 főig ideális a játék. Ha 8-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya