2023. 12. 02.

Adventi kalendárium 2023

Idén is eljött a december, mi pedig útjára indítjuk adventi kalendáriumunkat: karácsonyig pár naponta „kinyitunk egy ablakot” ahol érdekességekkel (talán meglepetéssel is) készülünk nektek. Túlnyomó részt a pályáinkról lesz szó és a célunk az, hogy egy picit többet áruljunk el róluk, mint amivel a sima pályaleírásoknál találkoztatok már.


2023. 12. 02. – Kezdjük is az IDŐGÉP pályánkkal:
Egy kisváros különc tudósa egy szerencsétlen baleset folytán megállította az időt. Rátok vár a feladat, hogy újraindítsátok, mielőtt a kisváros örökre az idő rabja marad. – Eddig ismeritek…
De tudtad? Évekkel ezelőtt egy francia blogger csapat játszott az Időgépen. Annyira megtetszett Nekik a játék, hogy hazájukban a TOP 5 legjobb szabadulószoba közé is beválogatták. Azóta is ez a legnépszerűbb pályánk a francia turisták körében. (Felkérésükre később Franciaországban is megépítettük.)
Te már próbáltad? Foglalj pályát MOST!

2023. 12. 07. – A KATEDRÁLIS:
Te tudtad? Sokan nem tudják, hogy Ken Follett: A katedrális c. könyve inspirálta ezt a pályánkat. Ha szereted a filmszerűen pergő, sodró lendületű könyveket, akkor érdemes elolvasnod… vagy inkább ellátogatni Katedrális pályánkra…
Sötét erők környékezték meg városunkat: céljuk a gyönyörű, épülő katedrális befejezésének megakadályozása. Az éj leple alatt tolvaj osont be az apátságba, hogy ellopja a katedrális tervrajzait… Neked és szerzetestársaidnak kell visszaszereznetek az ellopott tervrajzokat. Mit szólnál egy középkori kalandhoz?

2023. 12. 10. – TÜNDÉRMESE:

Ez a szoba egy különleges kihívás: 30 feladat található itt, és a fő cél a kijutás helyett inkább az, hogy minél többet meg tudjatok oldani 60 percen belül. Így egy kicsit különbözik a többi pályánktól. De rengeteg előnye is van:

  • Ha nagyobb létszámban érkeztek, és 1 pályán szeretnétek játszani, akkor ide akár tízen is bejöhettek.
  • Párhuzamosan is dolgozhattok (sőt!): mivel sok a feladat, talán még inkább izgalmassá teszi a fogyó idő a kihívást.
  • A gyerekeket se hagyjátok otthon: lehet, hogy Ők otthonosabban mozognak a meselények között, mint Ti!

A történet pedig egyszerű (vagy csak annak hangzik): a meselények csapdába estek. Véletlenül az összes mesekaraktert bebörtönöztük egy-egy mágikus tárgyba, egy rosszul sikerült kísérlet következményeként. Ha nem változnak vissza 1 órán belül, sajnos örökre ott ragadnak a tárgyakban. Szükségünk van a segítségetekre!


2023. 12. 13. – VARÁZSKASTÉLY:
Luca napján nem meglepő egy kis varázslat… Ami sokszor nem is olyan egyszerű… De miért is?

Mágikus Varázskastélyunk ajtaján átlépve Te is add át magad a csodáknak! Ezt a pályánkat teljes egészében saját tervező és -kivitelezőcsapatunk építette. Eredetileg 1,5 órás pályának készült, de a könnyebb szervezés érdekében a többi játékunkhoz hasonlóan 1 órásra módosítottuk a játékmenetet. Most már értitek, miért ez a legnehezebb pályánk is egyben? Na, de pálcát fel! Budapest legszebb kalandját Neked sem szabad kihagyni…


2023. 12. 17. – MESTERSÉGES INTELLIGENCIA:
Mai titkos adventi ablakunk mögött, csakis titkos laboratóriumunk története lapulhat meg:
Avagy képzeld azt, hogy laboratóriumunk számítógépei mögött fejlesztőmérnökünk már hónapok óta egy mesterséges intelligencia projekten dolgozik. Célja, hogy egy szép, új világot teremtsen. Már csak egy kicsit kellene tökéletesíteni az első mesterséges intelligencia prototípuson: de akadt egy kis probléma, amiben segítened kellene…
Ezt a pályát az Evosoft szoftverházzal együtt építettük. Budapest legmodernebb high-tech pályája akár a moziból is ismerős lehet, ugyanis az erről szóló reklámfilmmel (jövő szeptemberig) az Allee moziban is találkozhattok.
Te hogy állsz a mesterséges intelligenciával? Ismered a gyenge pontjait? Próbáld ki nálunk!


2023. 12. 22. – A TRÓN:
Már nem sok zárt ablak maradt karácsonyig. Az utolsó előtti „A Trón” pályánkat rejti:
A hír az uralkodó hirtelen haláláról villámgyorsan terjedt az országban, és az ősi várak sziklafalai között összegyűltek a nagyurak. A trónra való igény mindenkit lázba hozott, s a vágy, hogy az ország felett uralkodjanak, lángba borította szívüket. A bölcsesség és az elszántság az igazi kulcs a Trónhoz… Vegyetek részt ebben a legendás küzdelemben, hiszen az új uralkodó csak az lehet, aki méltó a Trónra.

Tudtad? A MystIQueRoom csapatából nem olyan egyszerű kilépni 😊 A Trón pályánkon ugyanis megtalálható az akkor épp nálunk dolgozó játékvezetők arcának másolata. Ez úgy lehetséges, hogy a pályán dolgozó szobrász az egyik játékhoz tartozó arcgalériához élő modelleket kért fel. Megsúgjuk, hogy még a tulajdonos is ott van a sorban…
Ha Te is szeretnéd megszerezni a Trónt, foglalj pályát MOST!


2023. 12. 24. – A KALAPOS:
…tényleg eljött a karácsony! Utolsó ablakunk mögött a Csodaország egy darabja rejtőzik: lépd át küszöbünket és érkezz meg egy varázslatos világba! Itt semmi nem az, aminek látszik: egy fordított világ tárul eléd, ahol minden a feje tetejére áll.
Tudtad? A pálya rekordideje 20 perc (!), amit egy játékvezetőkből álló teszt csapat állított fel. Megpróbálod megdönteni? Indulj!
Foglalj pályát MOST, hogy az ünnepek alatt is „csodálatosan” érezd magad!

Reméljük képzeletbeli ablakaink mögött feltáruló pályáink iránt sikerült felkelteni érdeklődéseteket és szívesen jöttök el egy-egy kihívásra. Találkozzunk 2024-ben is!

Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

GYIK

Sajnos a pálya védelme érdekében erre nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük!
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
2-8 főig ideális a játék. Ha 8-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya