A rettegés háza

Időpontfoglalás

A játékról

A nap már régen lebukott a horizonton, amikor Anna elérte az erdő szélét. A szél fagyos volt, és a lelkében is hasonló hideg tombolt. Múltjának sötét árnyai üldözték. A fák sűrűje baljósan nyelte el a fényt, és az ösvény hamarosan eltűnt a szeme elől. Botladozva, fáradtan haladt előre, amikor hirtelen megpillantott egy furcsa fényt. Egy régi, romos ház állt előtte, az ablakából halvány, sárgás fény szűrődött ki. A ház körüli levegő megfagyott, mintha maga az idő is rettegne ide belépni.

Anna óvatosan közeledett, szíve hevesen vert a mellkasában. A ház ajtaja nyikorogva tárult fel előtte, mintha maga hívta volna be. Belépett, és az ajtó mögötte hirtelen becsukódott. A csend súlyos volt, csak a saját lélegzetvételét hallotta. A nappali közepén álló kandallóban pislákolt a tűz, de nem adott meleget. A ház belseje is romos, falai nedvesek, mintha évszázadok óta nem járt volna itt senki. Az árnyékok a sarkokban furcsán mozogtak… Közelében egy hosszú, sötét folyosó indult, melynek végén résnyire nyitva volt az ajtó. Elindult, hogy megnézze. Ekkor suttogás hallatszott, majd egyre erősödött, és a szavak lassan érthetővé váltak: „Segíts nekünk” – hallotta. Anna tudta, hogy nincs egyedül… Vajon mi történhetett Annával? Járj utána, mielőtt valami végzetes nem…

A rejtély megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használjátok az intelligenciátokat, és járjatok túl a csapdákat készítők eszén! A pályán 2-8 fő tud kényelmesen játszani. Olyan kalandjáték, ahol gyönyörű környezetben kell logikai és kutató feladatokat megoldani. Figyelem! A pályán szűkebb járatok, lépcső, félhomály, villogás, élesebb hang effektek járulnak hozzá az autentikus játék élményhez. A feladatatok felhőtlen élvezhetőségéhez szükséges, hogy a játékosnak ne essen nehezére lehajolni, mászni, vagy éppen kisebb súlyú tárgyakat megemelni! Ezt a pályánkat 16(!) éven felüli játékosoknak ajánljuk, mert ijesztő és a nyugalmat megzavaró részeket is tartalmaz! A villódzó fények és hangeffektek miatt epilepsziásoknak, várandósoknak nem javasolt! Lánybúcsúk, legénybúcsúk és szülinapok kedvelt helyszíne. Angolul és magyarul is elérhető a játék a külföldiek kedvéért.

Miben is különbözünk a többi szabadulószobától?

Játékainkban különös hangsúlyt fektetünk a hangulat megteremtésére, hogy játékosaink valóban beleélhessék magukat a történetbe. Mind a szobák dizánja, mind a kidolgozás tekintetében kimagaslunk a többi budapesti szabadulószoba közül. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy immáron 5 éve előkelő helyen szereplünk a Tripadvisoron. Tervező csapatunk számára az elsődleges szempont, hogy mindenki számára élvezhető és teljesíthető szobákat alakítsanak ki, így nálunk közel 100%-os a kijutási arány. Büszkék vagyunk arra, hogy a hagyományos szabadulószobákon kívül játékosainknak innovatív, sok tekintetben rendhagyó szobákat is kínálunk. Többek között -Európában is egyedülálló módon- nálunk próbálhatták ki először milyen is egy virtuális térben játszódó szabadulószoba. Ezekről a nem hagyományos szobákról, illetve épülő új szobáinkról több információ található a Facebook oldalunkon.

Ajándékozz ÉLMÉNYT! Egyszerűen online is megvásárolhatod egyedi ajándékkártyáinkat!

Az Ajándékkártya menüpontunk alatt van lehetőséged online vouchert vásárolni, egyedi grafikát is választhatsz hozzá, vagy személyesen nálunk is megveheted a MystIQueRoomban.


Nehézség

5/4

Játékosok száma

2-8

Időtartam(perc)

60

Nyelv

hu/en

8 személy - 4990 Ft/fő

7 személy - 4990 Ft/fő

6 személy - 4990 Ft/fő

5 személy - 4990 Ft/fő

4 személy - 6237 Ft/fő

3 személy - 8316 Ft/fő

2 személy - 8995 Ft/fő


Nagy csoportoknak
Barátoknak
Figyelem! Ijesztő!

Rendezvényterem
Játék előtt vagy után szülinapoznál, céges rendezvényt tartanál?
Foglald le rendezvénytermünket MOST!

Válaszd ki a szobát!

MystiqueRoom
MystiqueRoom 2

Mikor jönnétek?

Add meg az adataidat!

Köszönjük a foglalást!

Küldtünk neked az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt. Ebben találsz minden fontos információt a foglalásoddal kapcsolatban.
Kérünk, ha esetleg nem kaptad meg, először ellenőrizd a spam mappádat a mail fiókodban.
Bármi kérdésed lenne keress minket elérhetőségeinken.
Tel.: +36 1 7867394
E-mail: info@mystiqueroom.hu

Kapunk egy like-ot? :)

GYIK

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Minden 16 éven felüli játékost szeretettel várunk. A pályán ijesztő tartalom várható. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is. A villódzó fények és hangeffektek miatt epilepsziásoknak, várandósoknak nem javasolt!
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
2-8 főig ideális a játék. Ha 8-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)
A helyszínen bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával és (a játék előtt) előreutalással is lehet fizetni! Természetesen céges számlát is ki tudunk állítani, kérjük ÁFA-s számla igényedet a fizetés előtt jelezd.
Sajnos a pálya védelme érdekében erre nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük!

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya