Rendezvényterem

Időpontfoglalás

A szabadulójáték után maradnátok még szülinapozni? Vagy a csapatépítést koronáznátok meg egy koccintással (hogy a főnök is szóhoz jusson:)? Vagy akár játéktól teljesen függetlenül egy jól felszerelt termet keresel workshopodhoz, mini konferenciához a belvárosban? Akkor jó helyen jársz!

A MystIQueRoom vadiúj rendvezménytermét szabadulójátékokhoz kapcsolódóan, vagy azoktól teljesen függetlenül is kibérelheted. Nem kell mást tenned, mint a lenti időpontfoglaló résznél kiválasztanod a számodra megfelelő idősávot! Minden nap 9:00-22:30 óra között – szabad idősávok függvényében – bármikorra foglalhatsz! Akár csak egy órára, de ha szeretenéd, ennél sokkal hosszabb időszakra is. 15 perces beosztással állíthatod be az időtartamot. Itt, az oldal alján található „csúszka” segítségével tudod kijelölni a lefoglalni kívánt időintervallumot. Rendezvénytermünk bérleti díja 17 960.- Ft/óra. Mivel 15 perces beosztással tudsz foglalni, így rendszerünk nem a megkezdett órákkal, hanem a megkezdett negyedórákkal számolja a fizetendő összeget.

Rendezvénytermünkben minden kellék adott egy jó bulihoz! Tortát, sütit (vagy bármilyen más ételt) lehet hozni, akár házi készítésűt is. A tortához hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. (Kérjük, azt vedd figyelembe, hogy gyertyát/tűzijátékot tűzvédelmi okokból nem lehet használni.) Mi eleve ételekkel/italokkal nem készülünk, de ha szeretnéd, ebben is tudunk segíteni. Ez esetben írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk, mindenképpen e-mailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. A helyszínen már nincs lehetőség a foglalást más időpontra áttenni vagy meghosszabbítani. Köszönjük!)

 

Szülinapra:

Ha szeretnéd tortázással/köszöntéssel zárni a szülinapot (mert eleged van már belőle, hogy a gyerekcsapat az egész lakást felfordítja ilyenkor), akkor válaszd a szabadulójáték utáni időszakot (javasoljuk, hogy a játék vége és a rendezvényterem foglalása között hagyj 15 percet). Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1 percre található, így bármely pályánkon is játszotok, gyorsan átértek a bulira. Játékvezetőnk átkísér majd Benneteket, és elmondja a pontos részleteket. Tortát, sütit lehet hozni (házi készítésűt is). A tortához hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. Ha szeretnél szülinapi meghívókártyákat vendégeid számára, innen tudod letölteni. Ha bármi kérdésed adódna, vagy egyéb igény merülne fel Benned, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk, mindenképpen e-mailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)

 

Csapatépítésre:

Ha a projektzáró vagy évzáró csapatépítést ez alkalommal egy különleges programmal kötnétek össze, akkor nálunk minden adott, hogy a kollégák maradéktalanul jól érezhessék magukat. A szabadulójáték előtt egy összegző meeting megtartására, vagy a játék után egy közös koccintásra tökéletes helyszín vadonatúj rendezvénytermünk (javasoljuk, hogy a játék vége/kezdete és a rendezvényterem foglalása között hagyj 15 percet). Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1 percre található, így bármely pályánkon is játszotok, gyorsan átértek a bulira… Süteményt, falatkákat lehet hozni (házi készítésűt is), de ha szeretnétek, akkor mi is segítünk a szervezésben, beszerzésben. Mindehhez hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. Ha bármi kérdésed adódna, vagy az ételek/italok beszerzésében szeretnéd hogy segítsünk, akkor írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, és mielőbb felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk, mindenképpen e-mailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)

 

Workshop-hoz/konferenciákhoz:

Ha kisebb létszámú rendezvényedhez igényes kialakítású termet keresel, ahol nyugiban megtarthatod előadásod, akkor a belváros központi helyén egy szuper lehetőség különtermünk. Projektorral, kiszolgáló helyiségekkel, 40 főig kényelmes környezettel, és akár szabadulójátéktól függetlenül is foglalhatod. Nem kell mást tenned, mint a lenti időpontfoglaló résznél kiválasztanod a számodra megfelelő idősávot! Ha bármi kérdésed adódna, vagy egyéb igény merülne fel Benned, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk, mindenképpen e-mailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)


Befogadóképesség

2-40

Ár

17960 Ft / óra

Külön WC

Projektor


Válaszd ki a szobát!

MystiqueRoom
MystiqueRoom 2

Mikor jönnétek?

Add meg az adataidat!

Köszönjük a foglalást!

Küldtünk neked az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt. Ebben találsz minden fontos információt a foglalásoddal kapcsolatban.
Kérünk, ha esetleg nem kaptad meg, először ellenőrizd a spam mappádat a mail fiókodban.
Bármi kérdésed lenne keress minket elérhetőségeinken.
Tel.: +36 1 7867394
E-mail: info@mystiqueroom.hu

Kapunk egy like-ot? :)

GYIK

Nem. Rendezvénytermünk játéktól függetlenül is foglalható.
Tapasztalataink szerint 1 óra biztosan elég lesz az ünnepelt felköszöntésére és a tortázásra. Csak, kérünk arra figyelj, hogy a játék vége és a rendezvényterem kezdő foglalási ideje között legyen 15 perc. (Pl.: ha 9:00-10:00-ig játszotok, a terembérlést 10:15-től indítsd!)
Azért, mert előfordulhat, hogy mégsem fejezitek be 60 perc alatt a játékot, vagy utána még pár percig a pályán maradtok. Ilyenkor már telne a foglalási időtök a rendezvényteremben, pedig még oda sem értetek. Ennek elkerülésére kérjük, hagyj egy kis időt (15 percet) a játék után. Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1 percre található, így bármely pályánkon is játszotok, azért gyorsan átértek a bulira...
Persze, természetesen. Ha a sima teremfoglaláson kívűl további kéréseid is lennének, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk, mindenképpen e-mailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)
A rendezvényteremmel kapcsolatos kérdéseid/kéréseid esetében, kérünk, mindenképpen e-mailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Igyekszünk mielőbb válaszolni, és hamar visszajelezni. Megértésedet köszönjük!
A helyszínen bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával és (a játék előtt) előreutalással is lehet fizetni! Természetesen céges számlát is ki tudunk állítani, kérjük, ÁFA-s számla igényedet a fizetés előtt jelezd.

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya