Csomagajánlataink

Csapatépítés Osztálykirándulás Születésnap Lány- és legénybúcsú
Csoportos foglalás

Csapatépítés

Az ideális helyszínt keresi a céges csapatépítésre? Megtalálta! Akár 100 főnek is, EGYIDŐBEN! A Mystiqueroomban olyan élményben lehet része, mely segíti a munkatársak képességeinek fejlesztését, együttműködésre sarkallja őket. A játék során egy sor speciális feladattal találkoznak, melyeken csak kooperálva, egymást segítve juthatnak át. Olvass tovább itt! Összes pályánk játszható angolul is!

Különtermünkben a játék előtt vagy után lehetőség van cateringet is igénybe venni. Egyedi kérések alapján van lehetőség szendvicsek, lepények, paninik, saláták és egyéb falatkák felszolgálására! Különtermünk ideális sajtótájékoztatók és más céges összejövetelek megtartására is!

Akik már minket választottak:

Csapatépítés

Osztálykirándulás

Akció, kaland, izgalmas kihívás az egész osztály számára! A Mystiqueroom szabadulószobáiban garantált szórakozás, sikerélmény és nevetés vár rátok. Ezért évek óta egyre több osztályfőnök választ minket. A helyszínen 11 szabadulószoba található, amelyeken több csapat is kalandozhat párhuzamosan. Egyszerre, egy időben akár 100 fő is játszhat lenyűgöző pályáinkon. A csapatok nem csak az idővel, hanem egymással is versenyezhetnek. Egy órás játékos próbatétel minden iskolás számára! Hosszabb programot szeretnél? Akár szobacserékkel is kipróbálhatjátok pályáinkat, így az első játék után, a csapatok – kis szünetet tartva – még egy kalandjátékon részt vehetnek.

Miért válaszd a Mystiqueroom-ot?

1/ Mert aktív szórakozás: a játék közben gondolkodni, kombinálni kell, amely rendesen megtornáztatja a gyerekek agytekervényeit. A csapatmunka pedig fejleszti a kooperációs készségüket!

2/ Mert nem szükséges a pályáinkhoz semmiféle előzetes ismeret: bárki számára megfejthető feladatokkal készülünk! Játékaink teljes mértékben gyerekbarátak, nem ijesztőek!

3/ Mert igazi szerzetesekké, fizikusokká is válhattok! Több pályánkon van lehetőség beöltözni, a témához illő ruhákba!

4/ Mert jó helyen vagyunk: a 4-es/6-os vagy 2-es villamossal (is) könnyű eljutni hozzánk, a Jászai Mari tértől csak 3 percre vagyunk!

5/ Mert 9:00-22:00-ig nyitva vagyunk, így biztosan találsz majd megfelelő időpontot a csapatoknak!

Osztálykirándulás

Születésnap


A feledhetetlen ünnep igazi kiegészítője egy fergeteges szabadulás! Lepd meg az ünnepeltet vagy barátaidat egy különleges játékkal! A tortával és egyéb kiegészítőkkel ne is törődj, azokról majd mi gondoskodunk!

Csomag tartalma:
– 1 órás szabadulás az általatok választott pályáról,
– születésnapi torta a választott ízben,
– welcome üdítőital mindenkinek!


Szülinapi partyt vagy gyerekzsúrt szervezel? Töltsd le díszes meghívóinkat!


Letöltés

Születésnap

Lány- és legénybúcsú

Egy emlékezetes lánybúcsút, vagy legénybúcsút szeretnél szervezni? Szabadulószobáinkban garantáltan az ünnepelt életének egyik legjobb bulija lesz, ahol felejthetetlen emlékeket szerez. Semmi kínos szituáció, feszengő pillanat. Mindenki felszabadultan szórakozhat, és az sem jelent gondot, ha a meghívottak nem ismerik mindannyian egymást. A közös csapatmunka, feladatok, játékok összekovácsolják az ünnepi csapatot. Ha a társaság utána még éjszakai bulizást tervez, a játék végére már garantált a jó hangulat és az összekovácsolódott csapat.

Lány- és legénybúcsú

Időpont foglalás

Mikor jönnétek?

Add meg az adataidat!

Köszönjük a foglalást!

Köszönjük a foglalást!

Küldtünk neked az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt. Ebben találsz minden fontos információt a foglalásoddal kapcsolatban.
Kérünk, ha esetleg nem kaptad meg, először ellenőrizd a spam mappádat a mail fiókodban.
Bármi kérdésed lenne keress minket elérhetőségeinken.
Tel.: +36 1 7867394
E-mail: info@mystiqueroom.hu

Kapunk egy like-ot? :)

Választott időpontok

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya