Csomagajánlataink

Csapatépítés Osztálykirándulás Születésnap Lány- és legénybúcsú
Csoportos foglalás

Csapatépítés

Ideális helyszínt keres nagy létszámú céges csapatépítésre? Megtalálta! Több mint 100 főnek (akár 150 főnek is), EGYIDŐBEN! (Azaz ugyanazzal a kezdési időponttal, párhuzamosan zajló játékokkal. Az általunk ajánlott ideális csapatlétszám 5-6 fő/pálya.) Egész estés programként is! A MystIQueRoomban olyan élményben lehet része, mely segíti a munkatársak képességeinek fejlesztését, együttműködésre sarkallja őket. A játék során egy sor speciális feladattal találkoznak, melyeken csak kooperálva, egymást segítve juthatnak át. Olvass tovább itt!

Quizy – kvíz az Ön cégére szabva
Fedezze fel a Quizy varázslatos világát, ahol a tudás és a szórakozás ötvöződik egy felhőtlen 50 perces összecsapásban! Nem számít, hogy milyen szinten áll, a Quizy mindenki számára kihívást és szórakozást nyújt. És ami a legjobb, hogy teljesen a saját cégére szabható: jelenleg több kérdéscsoport közül választhat, de ha szeretné, akkor Ön is összeállíthat egyéni kérdéscsomagot, ami csak az Ön dolgozóinak szól…

Összes pályánk játszható angolul is!

Különtermünkben a játék előtt vagy után lehetőség van cateringet is igénybe venni. Különtermünk ideális sajtótájékoztatók és más céges összejövetelek megtartására is. További részletek itt!

A csapatépítő játékok céges költségként elszámolhatóak! Természetesen céges számlát is ki tudunk állítani, kérjük ÁFA-s számla igényét a fizetés előtt jelezze. Nálunk bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával és előreutalással is lehet fizetni.

Akik már minket választottak:

Csapatépítés

Osztálykirándulás

Akció, kaland, izgalmas kihívás az egész osztály számára! A MystIQueRoom szabadulószobáiban garantált szórakozás, sikerélmény és nevetés vár rátok. Ezért évek óta egyre több osztályfőnök választ minket. A helyszínen 17 szabadulószoba található, amelyeken több csapat is kalandozhat párhuzamosan. Egyszerre, egy időben akár 150 fő is játszhat lenyűgöző pályáinkon. A csapatok nemcsak az idővel, hanem egymással is versenyezhetnek. Egy órás játékos próbatétel minden iskolás számára! Hosszabb programot szeretnél? Akár szobacserékkel is kipróbálhatjátok pályáinkat, így az első játék után, a csapatok – kis szünetet tartva – még egy kalandjátékon részt vehetnek.

Miért válaszd a MystIQueRoomot?

1/ Mert aktív szórakozás: a játék közben gondolkodni, kombinálni kell, amely rendesen megtornáztatja a gyerekek agytekervényeit. A csapatmunka pedig fejleszti a kooperációs készségüket.

2/ Mert nem szükséges a pályáinkhoz semmiféle előzetes ismeret: bárki számára megfejthető feladatokkal készülünk. Játékaink teljes mértékben gyerekbarátak, nem ijesztőek.

3/ Mert igazi szerzetesekké, fizikusokká is válhattok! Több pályánkon van lehetőség beöltözni a témához illő ruhákba.

4/ Mert jó helyen vagyunk: a 4-es/6-os vagy 2-es villamossal (is) könnyű eljutni hozzánk, a Jászai Mari tértől csak 3 percre vagyunk.

5/ Mert 9:00-22:00-ig nyitva vagyunk, így biztosan találsz majd megfelelő időpontot a csapatoknak.

Osztálykirándulás

Születésnap

Ha szeretnéd tortázással/köszöntéssel zárni a szülinapot (mert eleged van már belőle, hogy a gyerekcsapat az egész lakást felfordítja ilyenkor), akkor válaszd vadiúj RENDEZVÉNYTERMÜNKET, ahol szabadulójáték után kényelmesen van lehetőség erre.

Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1 percre található, így bármely pályánkon is játszotok, gyorsan átértek a bulira. Játékvezetőnk átkísér majd Benneteket, és elmondja a pontos részleteket. Tortát, sütit lehet hozni (házi készítésűt is). A tortához hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. Ha bármi kérdésed adódna, vagy további igény merülne fel Benned, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu email címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Tipp: javasoljuk, hogy a játék vége és a rendezvényterem foglalása között hagyj 15 percet. Kérünk, mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. A helyszínen már nincs lehetőség a foglalást más időpontra áttenni vagy meghosszabbítani. Köszönjük!


Szeretnél egyedi meghívót a bulihoz? Töltsd le itt meghívóinkat!


Letöltés

Születésnap

Lány- és legénybúcsú

Egy emlékezetes lánybúcsút vagy legénybúcsút szeretnél szervezni? Szabadulószobáinkban garantáltan az ünnepelt életének egyik legjobb bulija lesz, ahol felejthetetlen emlékeket szerez. Semmi kínos szituáció, feszengő pillanat. Mindenki felszabadultan szórakozhat, és az sem jelent gondot, ha a meghívottak nem ismerik mindannyian egymást. A közös csapatmunka, feladatok, játékok összekovácsolják az ünnepi csapatot. Ha a társaság utána még éjszakai bulizást tervez, a játék végére már garantált a jó hangulat és az összekovácsolódott csapat.

Lány- és legénybúcsú

Időpontfoglalás

Mikor jönnétek?

Add meg az adataidat!

Köszönjük a foglalást!

Köszönjük a foglalást!

Küldtünk neked az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt. Ebben találsz minden fontos információt a foglalásoddal kapcsolatban.
Kérünk, ha esetleg nem kaptad meg, először ellenőrizd a spam mappádat a mail fiókodban.
Bármi kérdésed lenne keress minket elérhetőségeinken.
Tel.: +36 1 7867394
E-mail: info@mystiqueroom.hu

Kapunk egy like-ot? :)

Választott időpontok

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya