Legyél tagja a MystIQueRoom KLUB-nak!

Köszönjük érdeklődésedet a MystIQueRoom Klub iránt! A jelentkezés klubunkba nem folyamatos, évente csak pár alkalommal lehetséges. Ha újra elindul a csatlakozási időszak, ezen az oldalon megtalálod majd a szükséges információkat
és a jelentkezési lehetőséget.

Addig is kövesd figyelemmel az oldalt, és maradj velünk, hogy értesülj híreinkről!
Köszönjük türelmedet, reméljük, hamarosan találkozunk a MystIQueRoom Klubban!

 

Szereted a kihívásokat? És a logikai feladványokat? Ha programot szervezel, akkor jó, ha a lazulás mellett egy kis izgalom is van a pakliban? Szerintünk magadra ismertél, ha már voltál nálunk játszani, vagy akár visszatérő csapatjátékos vagy…

Mivel a MystIQueRoom vendégei között nem vagy ezzel egyedül, így arra gondoltunk, hogy útjára indítjuk a MystIQueRoom Klubot. Ne aggódj, nincs semmi kötelezettség, fizetni sem kell, pusztán mi szeretnénk díjazni hűségedet, és egy kicsit többet adni, mint egy „sima” játék.

Miért érdemes csatlakozni a klubhoz?

Van viszont néhány fontos pont:
  • Ha csak azért csatlakoznál, mert akciókra vágysz, akkor sajnos nem jó helyen jársz. Ezt a klubot nem ezért hoztuk létre.
  • Nem célunk egy óriási adatbázis létrehozása: mi tényleg azokat szeretnénk meghívni, akiket vonzanak az intelligens kalandok, és értékelik az általunk nyújtott igényes szabadulásélményt. Ezért 2023. december 1-31. között megnyitjuk annak lehetőségét, hogy csatlakozz klubunkhoz. A jelentkezés lehetősége ezután lezárul, a csatlakozás nem folyamatos.  Ha kicsit többet szeretnél a megszokottnál, akkor használd ki a lehetőséget most!
  • Ne aggódj, nem fogunk elárasztani egy csomó hírlevéllel – ahogy eddig sem tettük. Bármikor lesz lehetőséged kilépni a klubból, ha mégis meggondolnád magad.

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya