2024. 07. 04.

Valóság és rémálom határán a rettegés házában

Budapest szabadulószoba-kínálata egy új és izgalmas taggal bővült, amely garantáltan megdobogtatja a horrorrajongók szívét. Ez „A rettegés háza” szabadulószoba, amely nyitva áll a látogatók előtt, nem csupán egy egyszerű játéktér: sokkal inkább egy ijesztően valóságos élmény, amely felülmúlja az eddig megszokottakat. Az új technológiai megoldásoknak köszönhetően a látogatók teljes mértékben elmerülhetnek a borzongás és izgalom világában.

Valósághű díszletek és újgenerációs effektek
Az új horror szoba legnagyobb vonzereje a hihetetlenül valósághű díszlet és a hangeffektek. Az enteriőr kialakítása során minden apró részletre odafigyeltünk, hogy a játékosok valóban úgy érezzék, mintha egy rémálomba csöppentek volna. A falak repedéseitől kezdve a korhű tereken, bútorokon át, minden egyes tárgy azt a célt szolgálja, hogy fokozza az élmény intenzitását. Belépve eleve sötétben találja magát az ember. Mindösszesen egy lámpás fénye pislákol és egy vihar hangjai elevenednek meg.

Az effektek terén is sikerült a csúcsra törni. A legújabb pneumatikus rendszerrel felszerelt helyiségekben a mozgások, hang- és fényhatások olyan mértékben valósághűek, hogy a játékosok gyakran elfelejtik, hogy egy szabadulószobában vannak, és nem egy horrorfilm jelenetében. A szoba minden sarkában rejtett meglepetések és kihívások várnak, amelyek még a legedzettebb horrorrajongók számára is tartogatnak újabb és újabb izgalmakat.

Egyedi történet és kihívások
A szabadulószoba egyik legnagyobb erőssége a gondosan kidolgozott, egyedi történet, amely mélyen gyökerezik a klasszikus horrortörténetek világában, miközben friss és innovatív elemekkel gazdagítja azt. A játék középpontjában Anna áll, egy fiatal nő, aki súlyos traumákat élt át, és ezek következtében sötét, túlvilági erők kezdtek el kísérteni. Anna lidércei, félelmei és belső démonai kelnek életre, és minden erejükkel azon vannak, hogy örökre beszippantsák őt a borzalmak világába.
A játékosok feladata, hogy egy csapatként működve segítsenek Annának megszabadulni ezektől a túlvilági lényektől. A szobában rejtőző feladványok és rejtvények megfejtése kulcsfontosságú ahhoz, hogy megértsék Anna múltját, és megtalálják a módját annak, hogy elűzzék a démonokat. A történet rétegei fokozatosan tárulnak fel, ahogy a játékosok egyre mélyebbre ásnak Anna tudatalattijának sötét bugyraiba.
A feladatok nemcsak a fizikai ügyességet, hanem a szellemi képességeket is próbára teszik. A játékosoknak logikai rejtvényeket kell megoldaniuk, kódokat feltörniük és különböző tárgyakat kombinálniuk ahhoz, hogy előrébb jussanak a történetben. Minden egyes sikeres megoldás közelebb viszi őket ahhoz, hogy feloldják Anna félelmeit, és végleg megszabadítsák őt a lidércektől.

Innovatív és biztonságos szórakozás
Fontos megjegyezni, hogy a valósághűséget a biztonság oltárán sosem áldoztuk fel. Az új szabadulószoba minden tekintetben megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A játékosokat folyamatosan figyelik a játékvezetők, és bármikor lehetőség van a játék megszakítására, ha valaki úgy érzi, hogy túlságosan megterhelő számára az élmény. Nem véletlenül javasoljuk 16 éven felüliek számára ezt az játékot. Azok, akik szeretik a borzongást és az adrenalinfröccsöt, biztosan nem fognak csalódni. De nem célunk rossz élményt okozni: ezért természetesen senkit nem zárunk be. A villódzó fényhatások miatt várandós hölgyek és epilepsziával élők számára nem ajánljuk.

Sokan jeleztétek, hogy szívesen játszanátok nálunk – horror pályán. És lám, nem kellett olyan sokat várni. Megjött, nagyon különleges lett, csupa új és izgalmas megoldással, részlettel, amit máshol biztosan nem láttok viszont. 60 percetek van a kijutásra és 5-ös skálán 4-es nehézségi szinttel érdemes kalkulálni. A játék 2-8 fő számára ideális.

Lépj be a horror világába, és nézz szembe legmélyebb félelmeiddel Budapest legújabb horror szabadulószobájában! Neked vajon sikerül kijutnod, mielőtt túl késő lenne?

Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba-piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén, és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem a feladatok pezsgő sora és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 150 fős csapat számára is, egyidőben!

GYIK

Sajnos a pálya védelme érdekében erre nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük!
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
2-8 főig ideális a játék. Ha 8-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya