Nálunk OTP és K&H SZÉP Kártyával is fizethetsz!(“rekreációs” / szabadidős zseb)

szépkártya

A játékról

Csodaország furcsa teremtményeit elnyelte a föld. Sehol a Tojás, a Nyúl, az Ikrek, de még a Kalaposnak is hűlt helye. Rajtad a sor, hogy megtaláld őket és segíts Alíznak. Kalandra fel! Akarom mondani: ÜREGBE LE! Kalandozz Alíz Csodaországban pályánk  gyönyörű díszletei között csapatoddal a hét bármely napján!

A feladatok megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használjátok az intelligenciátok és járjatok túl a csapdákat készítők eszén!

A pályán 2-6 fő tud kényelmesen játszani. Olyan kalandjáték, ahol gyönyörű környezetben kell a kalandos logikai- és kutató feladatokat megoldani. Legfiatalabb játékosunk 1,5 éves volt, legidősebb bőven 60 felett, de bárki aktívan részt tud venni a játékban, aki olvasni tud. Nincsenek ijesztő, félelmetes jelenetek vagy felnőtt tartalom, így családok gyerekekkel is bátran elindulhatnak a kincsvadászatra. Ideális helyszín csapatépítő tréningekre. Lánybúcsúk, legénybúcsúk és szülinapok kedvelt helyszíne. Angolul és magyarul is elérhető a játék külföldiek kedvéért. Figyelem! Ezen a pályán magas elemek, szűkebb rések, létrák és lépcsők vannak! E szobánk már a 3. generációs szabadulószobák közé tartozik.

Miben is más az Alice , illetve a 3. generációs szabadulószobák?

Ezeknek a szobáknak a sajátossága, hogy már nem találtok rajtuk lakatokat. Hála a mini számítógépeknek és a különböző érzékelőknek, minden egyes feladat elektronikus, természetesen az adott szoba környezetébe, hangulatába igazítva, elrejtve. Kicsit úgy kell egy ilyen játékot elképzelni, mintha egy filmes díszletbe érkeznétek, ahol bármi lehet feladat, néha egészen meghökkentő dolgok is.

Miben is különbözünk a többi szabadulószobától?

Játékainkban különös hangsúlyt fektetünk a hangulat megteremtésére, hogy játékosaink valóban beleélhessék magukat a történetbe. Mind a szobák dizánja, mind a kidolgozás tekintetében kimagaslunk a többi budapesti szabadulószoba közül. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy immáron 5 éve előkelő helyen szereplünk a  Tripadvisoron. Tervező csapatunk számára az elsődleges szempont, hogy mindenki számára élvezhető és teljesíthető szobákat alakítsanak ki, így nálunk közel 100%-os a kijutási arány. Büszkék vagyunk arra, hogy a hagyományos szabaduló szobákon kívül játékosainknak innovatív, sok tekintetben rendhagyó szobákat is kinálunk.  Bővebb információ található a Facebook oldalunkon.

Nincs ajándék ötleted? Valami maradandó emléket szeretnél szerezni?

Az Ajándékkártya menüpontunk alatt van lehetőséged online vouchert vásárolni, vagy személyesen nálunk is megveheted a Mystiqueroomban.

 

2-6
Játékosoknak ideális
10/8
Nehézségi szint

60

Perc játékidő
EN/HU
Angol / Magyar
Családoknak is ajánljuk

Mennyibe kerül?

2 személy 6495 Ft/fő
3 személy 5316 Ft/fő
4 személy 3987 Ft/fő
5 személy 3190 Ft/fő
6 személy 3190 Ft/fő

Ajándékkártyát a helyszínen tudsz vásárolni vagy hívd a +36 1 786 7394-es számot!
A kedvezményekre jogosító kuponokat a helyszínen tudjátok beváltani. A különböző kedvezményket nem lehet összevonni.
Éld át a kalandot a Jászai Mari térnél a Morrison's 2 szomszédságában!


Foglalj most!

Galéria

A kincskeresőinkről készült fotókat a facebookon keresd:

GYIK

Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, van lehetőség cserére?
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Jöhetnek-e 18 éven aluliak játszani?
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Mi történik, ha a játék kezdéséig (pl.: munkaszüneti napok miatt) nem érkezik meg az utalásunk?
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
Mehetünk egyszerre 6-nál többen is játszani?
2-6 főig ideális a játék. Ha 6-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.
Milyen ruhában menjünk játszani?
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Mikor kell megérkezni?
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)

Kérdésed van? Írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!
Foglalj most!