Valentin hétvége a MystIQueRoomban!

Készüljetek egy felejthetetlen, romantikus kalandra az idei Valentin napon a MystIQueRoom páros szabadulószobáiban, ahol a kaland és a romantika találkozik. Például a Trón, Alice, Gyűrű és Kalapos pályáink 2 főre is tökéletesek. Idén két különleges program közül is választhattok:

Ha inkább hétvégére időzítenétek az ünneplést…

Várunk Valentin hétvégénken 2024. 02. 9-11. között.

Mi vár rátok?
– 60 percnyi izgalom és kihívás, melyet kettesben élhettek át.
– Édes meglepetések és ajándékok a sikeres kijutásért.
Ha a foglaláskor a megjegyzés rovatba beírjátok: „VALENTIN2024”, akkor a sikeres kijutás után egy kis desszertre a vendégeink vagytok. És ha ez még nem lenne elég: a pályához kapcsolódó mini ajándékkal is készülünk.

Miért válasszátok a szabadulószoba kalandot Valentin napon?
– Kettesben megélhetitek az együttműködés és a csapatmunka szépségeit.
– A kihívások és meglepetések garantáltan közelebb hoznak egymáshoz.
– Egy különleges, egyedi élmény, amelyről még hosszú ideig mesélhettek.

💖Tipp!
Nagy bejelentésre készülsz? Kreatív lánykérési helyszínt keresel, de még nem találtad meg a megfelelő megoldást? Eljött a Te időd! Nem is egy lánykérés történt már szabadulószobáinkban. A gyűrű elrejtésében szívesen segítünk…
Olvass utána, mások hogy csinálták…

 

Foglaljatok most, és mi garantáljuk a felejthetetlen Valentin napi élményt!


 

Ha Nektek nem gond, hogy idén szerdára esik Valentin nap, akkor…

Igazi Valentin napi különlegességünk: a Szabaduló randijegy, 2024. 02. 14-én 21:00-től. Csak párok számára!

Nincs jobb módja a közös ünneplésnek, mint egy izgalmas kaland szabadulószobáinkban. Jelentkezzetek bátran, és hozzátok magatokkal Kedveseteket, nevetéseiteket és a kiváló együttműködéseteket! Sógun, Katedrális, Fáraó sírja I. pályáinkon aznap az utolsó játék (21:00 órai kezdettel) más lesz, mint a többi. Ezeket most csak pároknak tartjuk fenn, és szeretnénk, ha igazi romantikus élmény lenne számotokra. A sikeres szabadulás örömére (mert biztosak vagyunk benne, hogy sikerül) egy pezsgős koccintással, a hölgyeknek pedig vörös rózsával készülünk. Töltsd le „randijegyünket”, hívd meg Kedvesed, és a romantikáról mi gondoskodunk… „A szerelem mindent legyőz!” jeligére. Ne hagyjátok ki, várunk titeket szeretettel!

FONTOS! Ezekre a kiemelt játékokra CSAK e-mailben tudtok jelentkezni. Dobj egy rövid e-mailt az info@mystiqueroom.hu címre, hogy biztosan számítsunk Rátok!

💖Tipp!
Nagy bejelentésre készülsz? Kreatív lánykérési helyszínt keresel, de még nem találtad meg a megfelelő megoldást? Eljött a Te időd! Nem is egy lánykérés történt már szabadulószobáinkban. A gyűrű elrejtésében szívesen segítünk…
Olvass utána, mások hogy csinálták…


 

Ha szeretnétek ünnepelni, de a Valentin nap körüli időpontok nem lesznek szabadok…

Válaszd Valentin ajándékkártyáinkat!

Ajándékkártyáinkat bármelyik pályánkra felhasználhatjátok 1 éven belül. Nem kell most rögtön eldönteni, van időtök kiválasztani a megfelelő időpontot. Online is megvásárolhatod, ebben az esetben a kártyát azonnal elküldjük e-mailben. Vásárláskor az „Ajándékkártya grafikája” menüben válaszd a Valentin napi grafikát! Ha személyesen vennéd meg, játékvezetőink minden nap 9:00-21:00 között szívesen segítenek.

 

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya