AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

Megnézem
Melyik pályát válasszam?

Melyik pályát válasszam?

Teszt indítása
Légkondícionált szabadulószobák

Légkondí­cionált
szabaduló­szobák

Angolul is játszható pályák

Angolul is
játszható pályák

Családbarát kalandok

Család­barát
kalandok

0 játékos

0 csapat

0 sikeres szabadulás

0 perc felhőtlen szórakozás

0 pálya 2 helyszínen

MystiqueRoom
MystiqueRoom 2 MystiqueRoom 2

Szabadulószobáink

Tündérmese

Tündérmese

ÚJ PÁLYÁNK MEGÉRKEZETT!! A meselények csapdába estek! Véletlenül az összes mesekaraktert bebörtönöztük... Ha nem változnak vissza 1 órán belül, sajnos örökre ott ragadnak a tárgyakban. FIGYELEM! Ez a pályánk nem egy klasszikus szabadulószoba, inkább egy kihívás: 1 óra leforgása alatt minél több rejtvényt kell megoldani! Keressétek új pályánkat a 1136 Bp., Tátra u. 3-ban!

Meglepetés

Meglepetés

Hamarosan újabb szabadulószobákkal is bővülünk! De ez még maradjon MEGLEPETÉS! Ne felejtsétek, ez a pályánk már az újabb helyszínünkön vár majd Benneteket: a Mystiqueroom 2-ben! Mindösszesen 200 méterre az eddigi címünktől!

A fáraó sírja II.

A fáraó sírja II.

Ereszkedj le egy egyiptomi sírkamrába a körúton, a Jászai Mari térnél! A Fáraó sírja szobáinkban egy egyiptomi sírkamrarendszerből kell kijutnod, izgalmas kalandok során. Fedezzétek fel a sírkamra féltve őrzött titkait! Budapest legszebb szabadulószobájában egy öreg régész feljegyzései segítik majd munkátokat. FIGYELEM! A Fáraó sírja I. és II. játékunk teljesen ugyanaz: és ez az igazi kihívás! Alakítsatok két csapatot és indulhat a PÁRBAJ!

Kocka

Kocka

A laboratóriumban kritikus hiba történt egy kísérlet közben. A magfúzió leállt, így nektek kell újraindítani a rendszert, mert a generátorok már nem bírják sokáig! 60 percetek van addig, amíg a végleges fertőtlenítés tisztára nem söpri a rendszert!

Alice

Alice

Csodaország furcsa teremtményeit elnyelte a föld. Sehol a Tojás, a Nyúl, az Ikrek, de még a Kalaposnak is hűlt helye. Rajtad a sor, hogy megtaláld őket és segíts Alíznak. Kalandra fel! Akarom mondani: ÜREGBE LE!

A sógun

A sógun

Sugawara, a sógun lelke lebeg Kamakura utcái felett. Hatalmának megtöréséhez, minden veszéllyel dacolva be kell törnötök a sógun házába az éj leple alatt és el kell hoznotok a gyilkos fegyvert. Sugawara nagyúr számos kihívással várja a hivatlan vendégeket.

Mesterséges Intelligencia

Mesterséges Intelligencia

Képzeld azt, hogy titkos laboratóriumunk számítógépei mögött fejlesztőmérnökünk már hónapok óta egy mesterséges intelligencia projekten dolgozik. Célja, hogy egy szép, új világot teremtsen, ahol az emberek munkáját szuperszámítógépek segítik. Már csak egy kicsit kell tökéletesíteni az első mesterséges intelligencia prototípuson: de segítened kell...

A boszorkány

A boszorkány

ÚJ PÁLYA ÉRKEZETT!! Királyotok egy fontos és veszélyes küldetést bízott Rátok: találjátok meg a gyógyító elixírt, mert haldoklik. A főzetet jól tudjátok hol találjátok, de megszerezni, na az más… Küldetésre fel! Keressétek új pályánkat a 1136 Bp., Tátra u. 3-ban!

A Tengeralattjáró

A Tengeralattjáró

Két misszió és rengeteg feladat. Ez a HighTech tengeralattjáró sokkal inkább a kreatív szórakoztatás műfajába sorolható, mint a budapesti szabadulós szobák többsége, mert ez a pályánk a legújabb generációhoz tartozik.

A fáraó sírja I.

A fáraó sírja I.

Ereszkedj le egy egyiptomi sírkamrába a körúton, a Jászai Mari térnél! A Fáraó sírja szobáinkban egy egyiptomi sírkamrarendszerből kell kijutnod, izgalmas kalandok során. Fedezzétek fel a sírkamra féltve őrzött titkait! Budapest legszebb szabadulószobájában egy öreg régész feljegyzései segítik majd munkátokat. FIGYELEM! A Fáraó sírja I. és II. játékunk teljesen ugyanaz: és ez az igazi kihívás! Alakítsatok két csapatot és indulhat a PÁRBAJ!

A Trón

A Trón

Vár benneteket a legújabb szobánk, a Trón. Tegyétek próbára magatokat és a tudásotokat, szerezzétek meg az uralmat a Királyság felett! Közeleg a tél, foglaljatok időpontot most!

A Gyűrű

A Gyűrű

A Sötét Nagyúr bukása után a Magányos-hegy Törpjeinek kincsei ismét gyarapodásnak indultak. Azonban a kincsek felkeltették az észak Sárkányainak figyelmét: a legerősebb sárkány - Hadrac, a jégfogú - pedig leszállt a Magányos-hegyre...

A Kalapos

A Kalapos

Alice 2, avagy a történet folytatódik egy újabb kalanddal... Érkezz meg újra egy varázslatos világba! Itt semmi sem az, aminek látszik: egy fordított világ tárul eléd, ahol minden a feje tetejére áll. A Kalapos elvesztette barátait, kitörlődött számára a múlt. Segítened kell visszavezetni Őt a valódi Csodák Birodalmába. Indulj!

Az időgép

Az időgép

Doctor Clarence Guinan Donnolly, egy kisváros különc tudósa. Régi vágya egy saját időgép megépítése, ami hosszas kísérletezés után végre sikerült neki. Egy szerencsétlen baleset folytán azonban megállította az időt. Rátok vár a feladat, hogy újraindítsátok, mielőtt a kisváros örökre az idő rabja marad.

Varázskastély

Varázskastély

Lépj be a Varázskastély ajtaján, és add át magad a csodáknak! Magával ragadó látványvilág, az eddigi leggrandiózusabb kaland! Pálcát fel!

Kalóz öböl

Kalóz öböl

Találd meg a Fiatalság forrását, és nyerj örök életet! Lépj fel egy igazi kalózhajó fedélzetére. Várunk az egyik leglátványosabb szabadulószobánkban, a Kalóz Öböl-ben!

A katedrális

A katedrális

Sötét erők környékezték meg városunkat. Legújabb céljuk a gyönyörű, épülő katedrális befejezésének megakadályozása. Az éj leple alatt tolvaj osont be az apátságba, hogy ellopja a katedrális tervrajzait… Neked és szerzetestársaidnak kell visszaszerezned az ellopott tervrajzokat, hogy megakadályozzátok a botrányt.

Az elveszett kristálykoponya

Az elveszett kristálykoponya

ÚJ PÁLYA ÉRKEZETT!! Egyszer régen, egy mélyen a föld alatt húzódó bányában, amelynek titokzatos folyosói és sötét járatai a kalandok otthonává váltak, egy rejtélyes kristálykoponya váratlanul felbukkant... Senki sem tudta, honnan származik, de azonnal lenyűgözte az embereket.... Keressétek új pályánkat a 1136 Bp., Tátra u. 3-ban!

Foglalás

Válaszd ki a szobát!

MystiqueRoom
MystiqueRoom 2

Mikor jönnétek?

Add meg az adataidat!

Köszönjük a foglalást!

Küldtünk neked az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt. Ebben találsz minden fontos információt a foglalásoddal kapcsolatban.
Kérünk, ha esetleg nem kaptad meg, először ellenőrizd a spam mappádat a mail fiókodban.
Bármi kérdésed lenne keress minket elérhetőségeinken.
Tel.: +36 1 7867394
E-mail: info@mystiqueroom.hu

Kapunk egy like-ot? :)

Csomagajánlataink

Az ideális helyszínt keresi a céges csapatépítéshez, vagy akár egy születésnaphoz? Megtalálta! Akár 100 embernek, EGYIDŐBEN!

Csapatépítés

A mystiqueroomban olyan élményben lehet része, mely segíti a munkatársak képességeinek fejlesztését, együttműködésre sarkallja őket.

Ajánlatkérés

Osztály­kirándulás

Akció, kaland, izgalmas kihívás az egész osztály számára! Szabadulószobáinkban garantált szórakozás, sikerélmény és nevetés vár rátok.

Ajánlatkérés

Születésnap

A feledhetetlen ünnep igazi kiegészítője egy fergeteges szabadulás! Lepd meg az ünnepelt barátaidat egy különleges játékkal! A torával és egyéb kiegészítőkkel ne is törődj, azokról majd mi gondoskodunk.

Ajánlatkérés

Lány- és legénybúcsú

Lepd meg a menyasszonyt vagy a vőlegényt egy fantasztikus szabadulással ezen a különleges éjszakán. Induljatok tőlünk bulizni! Pezsgővel várunk!

Ajánlatkérés
Ajándékkártya

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel MOST! Nincs kedved már egy újabb gyertyatartót vásárolni? Mindenhol egy órát kell sorban állni a pénztárnál? Kifogytál az ötletekből? Akkor jó helyen jársz! Ajándékozz névre szóló ajándékkártyát – otthonról, kényelmesen! Itt nincs sorbanállás…. 🙂

(Ajándékkártyáink a váráslástól számított 1 évig érvényesek, bármely szobánkra beválthatóak, és 2-8 játékos számára ideálisak.)

Vásárlás

Rólunk

Mi is az a szabaduló játék? Vagyis szabadulószoba?

Egy igazi csapatjáték, ha valami igazán izgalmasra és egyedire vágysz. 2012-ben nyílt meg az első szabadulószoba Budapesten. Külföldi tanulmányokban is kiemelték már, hogy a magyar szabadulószobák különösen ötletesnek és egyedinek számítanak a szabadulószoba piacon. A kijutós játék központjában az együttműködés, a rejtvények és feladványok közös megoldása áll. Egy óra alatt kell túljárnod készítőink eszén és megoldani a fejtörőket. Pályáinkon nincs semmi ijesztő és váratlan, a garantált izgalmakat nem a bezártság, hanem az feladatok pezsgő sora, és a gyorsan fogyó idő biztosítja. Ha a legjobb szabadulószobákat keresed Budapesten, jó helyen jársz: ez a MYSTIQUEROOM! A HÉT MINDEN NAPJÁN 9:00-21:00 között találsz elérhető időpontokat! Foglalj játékot MOST!

Csapatépítő céges rendezvény, születésnap, legénybúcsú/lánybúcsú: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Akár 100 fős csapat számára is, egyidőben!

GYIK

A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
2-8 főig ideális a játék. Ha 8-nál többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.

Kérdésed van? Írj nekünk az info(kukac)mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya