Születésnap

Ha szeretnéd tortázással/köszöntéssel zárni a szülinapot (mert eleged van már belőle, hogy a gyerekcsapat az egész lakást felfordítja ilyenkor), akkor válaszd vadiúj RENDEZVÉNYTERMÜNKET, ahol szabadulójáték után kényelmesen van lehetőség erre.

Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1 percre található, így bármely pályánkon is játszotok, gyorsan átértek a bulira. Játékvezetőnk átkísér majd Benneteket, és elmondja a pontos részleteket. Tortát, sütit lehet hozni (házi készítésűt is). A tortához hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. Ha bármi kérdésed adódna, vagy további igény merülne fel Benned, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu email címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Tipp: javasoljuk, hogy a játék vége és a rendezvényterem foglalása között hagyj 15 percet. Kérünk, mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. A helyszínen már nincs lehetőség a foglalást más időpontra áttenni vagy meghosszabbítani. Köszönjük!


Szeretnél egyedi meghívót a bulihoz? Töltsd le itt meghívóinkat!


Letöltés

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya