Húsvét a MystIQueRoom-ban

Te hol töltöd a Húsvétot idén? Ha még nincs ötleted, de szeretnél egy felejthetetlen élményt, akkor nálunk a helyed! A szabadulójáték szórakoztató program fiataloknak és idősebbeknek egyaránt: akár családdal, akár a haverokkal érkezel nem fogsz csalódni.

5 ok, amiért érdemes ellátogatni hozzánk

  1. – Mert MINDEN NAP nyitva vagyunk: igen, végig a tavaszi szünet ideje alatt is, és a húsvéti ünnepek alatt is!
  2. – Mert az egész család vagy baráti társaság EGYÜTT játszhat: a közös élmények megfizethetetlenek!
  3. – Mert Húsvéthétfőn (2024. április 1.) különleges tojáskereséssel is várunk az összes pályánkon!
  4. – Mert már 17(!) pályával várunk, melyek közül biztosan Te is megtalálod a Hozzád közel álló tematikát! De segítünk is itt!
  5. – Mert ha maradnál még bulizni (vagy pont most van a szülinapod), rendezvénytermünket bármely nap igénybe veheted! Részletek itt!

Foglalj játékot MÁR MOST, nehogy lemaradj!

Mutasd meg nekünk, Te hogy készülsz a Húsvétra, és nyerj!

Talán még nincs kiveszőben a hagyomány, miszerint a locsolókat húsvéthétfőn festett tojással illik fogadni. Küldd el, idén milyen tojásokat festettél, és játékvezetőinkből álló zsűrink a legszebb vagy legötletesebb alkotások készítőinek 3db 3-5 fős ajándékkártyával készül. Nyereményjátékunk a Facebook oldalunkon lesz elérhető 2024. 03. 25-30. között. Ha már úgyis készülsz, most a locsoláson felül még ajándékot is nyerhetsz!

 

Tojáskeresés Húsvéthétfőn (2024.04.01.)

Foglalj játékot húsvéthétfőre, és  pályáinkon a legváratlanabb helyeken még csokitojásokat is gyűjthettek! Ha szereted a csokit: itt a helyed! De vigyázz! Nem minden csoki, ami annak látszik: néhány trükkös tojásban extra meglepetés is vár. Vajon pont azon a pályán, amire foglaltál? Nincs mese, teljesíteni kell a küldetést, és kiderül.

 

Ha nincs most alkalmad ellátogatni hozzánk (az ünnepek alatt), segítünk a tojáskeresésben!

Húsvéti szabadulószoba, avagy négy feladat a nyuszi-csomagok felderítéséhez… Ha van kedvetek idén a húsvéti tojáskeresést feldobni egy „otthoni szabadulószobával”, ebben szeretnénk egy kis segítséget, ötletet nyújtani Nektek. Összeállítottunk egy rövid, mindösszesen négy feladatból álló kincskereső játékot, amelyet bármilyen lakásban könnyedén elő tudtok készíteni. Elsősorban a 8-13 éves korosztály számára ajánljuk, mert a feladatok megoldásához szükséges az írás/olvasás képessége. Töltsd le húsvéti „otthoni szabadulószobánkat” MOST, itt:

 

 

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya