Csapatépítés

Az ideális helyszínt keresi a céges csapatépítésre? Megtalálta! Akár 130 főnek is, EGYIDŐBEN (azaz ugyanazzal a kezdési időponttal, párhuzamosan zajló játékokkal)! A Mystiqueroomban olyan élményben lehet része, mely segíti a munkatársak képességeinek fejlesztését, együttműködésre sarkallja őket. A játék során egy sor speciális feladattal találkoznak, melyeken csak kooperálva, egymást segítve juthatnak át. Olvass tovább itt! Összes pályánk játszható angolul is!

Különtermünkben a játék előtt vagy után lehetőség van cateringet is igénybe venni. Egyedi kérések alapján van lehetőség szendvicsek, lepények, paninik, saláták és egyéb falatkák felszolgálására! Különtermünk ideális sajtótájékoztatók és más céges összejövetelek megtartására is! További részletek itt! Amennyiben kifejezetten vacsorához keres helyszínt a játék után, jó szívvel ajánljuk a mellettünk található Európa Bisztrót!

A csapatépítő játékok céges költségként elszámolhatóak! Természetesen céges számlát is ki tudunk állítani, kérjük ÁFA-s számla igényét a fizetés előtt jelezze. Nálunk bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával és előreutalással is lehet fizetni!

Akik már minket választottak:

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya