Csapatépítés

Ideális helyszínt keres nagy létszámú céges csapatépítésre? Megtalálta! Több mint 100 főnek (akár 150 főnek is), EGYIDŐBEN! (Azaz ugyanazzal a kezdési időponttal, párhuzamosan zajló játékokkal. Az általunk ajánlott ideális csapatlétszám 5-6 fő/pálya.) Egész estés programként is, akár meleg vacsorával! A MystIQueRoomban olyan élményben lehet része, mely segíti a munkatársak képességeinek fejlesztését, együttműködésre sarkallja őket. A játék során egy sor speciális feladattal találkoznak, melyeken csak kooperálva, egymást segítve juthatnak át. Olvass tovább itt!

Összes pályánk játszható angolul is!

Különtermünkben a játék előtt vagy után lehetőség van cateringet is igénybe venni. Különtermünk ideális sajtótájékoztatók és más céges összejövetelek megtartására is. További részletek itt! Amennyiben kifejezetten vacsorához keres helyszínt a játék után, jó szívvel ajánljuk a mellettünk található Európa Bisztrót.

A csapatépítő játékok céges költségként elszámolhatóak! Természetesen céges számlát is ki tudunk állítani, kérjük ÁFA-s számla igényét a fizetés előtt jelezze. Nálunk bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával és előreutalással is lehet fizetni.

Akik már minket választottak:

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya