„SZUPERNAGYI” ajánlat!

NAGYSZÜLŐK FIGYELEM! Vissza nem térő alkalom!

Hamarosan itt a suli vége, és indulhat a „nagyszülős nyaralás”. Ha igazán minőségi programot szeretnél unokáidnak, akkor gyertek hozzánk játszani! 11 kalandjátékunk között mindenki megtalálja a neki tetszőt! Küszöbünket átlépve egy varázslatos világban találjátok magatokat, ahol részesei lehettek a kalandnak, ahol semmi sem az aminek látszik. ✨Tündérek, mágusok, régészek, szamurájok lesznek társaitok 60 izgalmas percen át. 🏴‍☠⚡🥷

Miért jó ez?

Mert egy különleges ajánlatunk van a számotokra: Foglaljatok 11 kalandjátékunk bármelyikére 2022. június 20-23. között (hétfő 9:00-tól csütörtök 21:00-ig elérhető időpontokra), és az unokákat INGYEN látjuk vendégül! Akárhányan is játszotok egy pályán a nagyszülőkkel, csak 2 fős játék árát kell majd fizetnetek (13.990.- Ft). *

FONTOS! A helyszínen mondjátok be a „SZUPERNAGYI” varázsszót, hogy játékvezetőink is tudják, Ti most egy különleges küldetésre jöttetek!

✨Mert garantáltan élvezni fogod Te és az unokád is, hiszen a Mystiqueroom Budapest egyik legszebb szabadulószobája! Izgalmas küldetésekkel egy elvarázsolt világban!

✨Mert együtt játszotok, ami hidd el, nagy élmény lesz mindannyiótoknak!

Ne habozzatok! Próbáljátok ki magatokat a nagyival! FOGLALJATOK MOST!

 


*Kedvezményünk abban az esetben érvényesíthető, amennyiben a játék 2022. 06. 20. 9:00 – 2022. 06. 23. 21:00 óra között valósul meg. Tehát érdemes előre foglalni ezen időpontok valamelyikére. Szeretnénk támogatni, hogy a különböző generációk az együtt töltött minőségi idő révén közelebb kerülhessenek egymáshoz, hiszen fantasztikus érzés megtapasztalni a családi élményeket. Ezért ezt a kedvezményt csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha valóban eljön nagymama/nagypapa is a játékra. Bátran hozzátok az unokákat, biztosan a hét fénypontja lesz a közös küldetés! (A gyermekek számára adott kedvezmény 14 év alatti gyermekekre/unokákra vonatkozik.)

Más kedvezménnyel össze nem vonható!

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya