Osztálykirándulás

Akció, kaland, izgalmas kihívás az egész osztály számára! A MystIQueRoom szabadulószobáiban garantált szórakozás, sikerélmény és nevetés vár rátok. Ezért évek óta egyre több osztályfőnök választ minket. A helyszínen 17 szabadulószoba található, amelyeken több csapat is kalandozhat párhuzamosan. Egyszerre, egy időben akár 150 fő is játszhat lenyűgöző pályáinkon. A csapatok nemcsak az idővel, hanem egymással is versenyezhetnek. Egy órás játékos próbatétel minden iskolás számára! Hosszabb programot szeretnél? Akár szobacserékkel is kipróbálhatjátok pályáinkat, így az első játék után, a csapatok – kis szünetet tartva – még egy kalandjátékon részt vehetnek.

Miért válaszd a MystIQueRoomot?

1/ Mert aktív szórakozás: a játék közben gondolkodni, kombinálni kell, amely rendesen megtornáztatja a gyerekek agytekervényeit. A csapatmunka pedig fejleszti a kooperációs készségüket.

2/ Mert nem szükséges a pályáinkhoz semmiféle előzetes ismeret: bárki számára megfejthető feladatokkal készülünk. Játékaink teljes mértékben gyerekbarátak, nem ijesztőek.

3/ Mert igazi szerzetesekké, fizikusokká is válhattok! Több pályánkon van lehetőség beöltözni a témához illő ruhákba.

4/ Mert jó helyen vagyunk: a 4-es/6-os vagy 2-es villamossal (is) könnyű eljutni hozzánk, a Jászai Mari tértől csak 3 percre vagyunk.

5/ Mert 9:00-22:00-ig nyitva vagyunk, így biztosan találsz majd megfelelő időpontot a csapatoknak.

Ajánlatkérés Csoportos foglalás

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya