Eventhall

Reserve time

A szabadulójáték után maradnátok még szülinapozni? Vagy a csapatépítést koronáznátok meg egy koccintással (hogy a főnök is szóhoz jusson:)? Vagy akár játéktól teljesen függetlenül egy jól felszerelt termet keresel workshopodhoz, mini konferenciához a belvárosban? Akkor jó helyen jársz! A Mystiqueroom vadiúj rendvezménytermét a szobadulójátékokhoz kapcsolódóan, vagy azoktól teljesen függetlenül is kibérelheted. Nem kell mást tenned, mint a lenti időpontfoglaló résznél kiválasztanod a számodra megfelelő idősávot!

Szülinapra:

Ha szeretnéd tortázással/köszöntéssel zárni a szülinapot (mert eleged van már belőle, hogy a gyerekcsapat az egész lakást felfordítja ilyenkor), akkor válaszd a szabadulójáték utáni időszakot (javasoljuk, hogy a játék vége és a rendezvényterem foglalása között hagyj 15 percet). Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1percre található, így bármely pályánkon is játszotok, gyorsan átértek a bulira. A helyszínen már nincs lehetőség a foglalást más időpontra áttenni vagy meghosszabbítani. Játékvezetőnk átkísér majd Benneteket és elmondja a pontos részleteket. Tortát, sütit lehet hozni (házi készítésűt is). A tortához hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. Ha szeretnél szülinapi meghívókártyákat vendégeid számára, innen tudod letölteni. Ha bármi kérdésed adódna, vagy egyéb igény merülne fel Benned, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu email címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)

 

Csapatépítésre:

Ha a projektzáró vagy évzáró csapatépítést ez alkalommal egy különleges programmal kötnétek össze, akkor nálunk minden adott, hogy a kollégák maradéktalanul jól érezhessék magukat. A szabadulójáték előtt egy összegző meeting megtartására, vagy a játék után egy közös koccintásra tökéletes helyszín vadonatúj rendezvénytermünk (javasoljuk, hogy a játék vége/kezdete és a rendezvényterem foglalása között hagyj 15 percet). Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1percre található, így bármely pályánkon is játszotok, gyorsan átértek a bulira… Süteményt, falatkákat lehet hozni (házi készítésűt is), de ha szeretnétek, akkor mi is segítünk a szervezésben, beszerzésben. Mindehhez hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítunk. Ha bármi kérdésed adódna, vagy az ételek/italok beszerzésében szeretnéd hogy segítsünk, akkor írj nekünk az info@mystiqueroom.hu email címre, és mielőbb felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)

 

Workshop-hoz/konferenciákhoz:

Ha kisebb létszámú rendezvényedhez igényes kialakítású termet keresel, ahol nyugiban megtarthatod előadásod, akkor a belváros központi helyén egy szuper lehetőség különtermünk. Projektorral, kiszolgáló helyiségekkel, 40 főig kényelmes környezettel, és akár szabadulójátéktól függetlenül is foglalhatod. Nem kell mást tenned, mint a lenti időpontfoglaló résznél kiválasztanod a számodra megfelelő idősávot! Ha bármi kérdésed adódna, vagy egyéb igény merülne fel Benned, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu email címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)


Capability

2-40

Price

17000 Ft / hour

Separate bathroom

Projector


Choose the room!

MystiqueRoom
MystiqueRoom 2

When would you come?

Fill in your data!

Thank you for your reservation!

We sent an e-mail confriming your reservation to the e-mail address you given. In it you will find all the necessary information regarding your reservation.
If you don't find the e-mail, please check your spam folder, and automatically deleted e-mails.
If you have any additional question you can reach us on the following addresses:
Tel.: +36 1 7867394
E-mail: info@mystiqueroom.hu

Could you like us?

FAQ

Nem. Rendezvénytermünk játéktól függetlenül is foglalható.
Tapasztalataink szerint 1 óra biztosan elég lesz az ünnepelt felköszöntésére és a tortázásra. Csak kérünk arra figyelj, hogy a játék vége és a rendezvényterem kezdő foglalási ideje között legyen 15 perc. (Pl.: ha 9:00-10:00-ig játszotok, a terembérlést 10:15-től indítsd!)
Azért, mert előfordulhat, hogy mégsem fejezitek be 60 perc alatt a játékot, vagy utána még pár percig a pályán maradtok. Ilyenkor már telne a foglalási időtök a rendezvényteremben, pedig még oda sem értetek. Ennek elkerülésére kérjük, hagyj egy kis időt (15 percet) a játék után. Rendezvénytermünk (1136 Budapest, Tátra utca 3.) mindkét helyszínünktől 1percre található, így bármely pályánkon is játszotok, azért gyorsan átértek a bulira...
Persze, természetesen. Ha a sima teremfoglaláson kívűl további kéréseid is lennének, írj nekünk az info@mystiqueroom.hu email címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. (Kérünk mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Köszönjük!)
A rendezvényteremmel kapcsolatos kérdéseid/kéréseid esetében kérünk mindenképpen emailben jelentkezz a telefonhívás helyett, mert általában a telefonokat nem rendezvényszervező kollégáink veszik fel. Igyekszünk mielőbb válaszolni és ezzel hamar visszajelezni. Megértésedet köszönjük!

If you have any question? Send mail to info(at)mystiqueroom.hu, or call us: +36 1 786 7394

Giftcard

Giftcard

Surprise your family and friends with an unforgettable experience. You don't have a good gift idea, a good idea what to give as present. Do you have to wait in a line for hours everywhere? This is the best plan for you. Give a personalised gift card from home comfortably. There is no queue here!

Purchase

About us

What is an escape room?

The point of an escape room game for a team is to escape from locked rooms within a specified time limit. The experience takes away players’ real life worries and places them in a different world. If you’re looking for something unique that will entertain both adults and kids, then Mystique Room is the best choice to spend quality time together.

Escape games guarantee an unforgettable experience for friends, couples, families, birthday parties and corporate team building events.

Nálunk SZÉP Kártyával is fizethetsz!
(minden zsebből)

szépkártya