Nálunk OTP és K&H SZÉP Kártyával is fizethetsz!(“rekreációs” / szabadidős zseb)

szépkártya

A játékról

Wollongong Tornya I. szobánk nem hagyományos értelemben vett szabadulószoba, a célotok nem a különböző helyiségekbe való átjutás, hanem egy trükkös láda kinyitása.

Wollongong városa hatalmas bajban van. Egy maroknyi tudós észlelte, hogy egy hatalmas áradás közelít a város felé. Elrendelik a vészriadót, azonban a város automatikus vészjelző rendszere sehogy sem akar működni. A Ti feladatotok, hogy manuálisan elindítsátok a jelzőrendszert, mielőtt a város az áradás martalékává válik. Az özönvíz egy órán belül eléri a várost, nincs vesztegetni való időtök.

A Wollongong Tornya I. és II. játékunk teljesen ugyanaz, így az igazi kihívás! Válasszátok ki a két pályát, és alakítsatok két csapatot! Ugyanazok a körülmények, ugyanazok a feltételek, ugyanannyi segítség, ugyanannyi idő! Induljon az egy óra, és lássuk, ki nyitja előbb fel!

60 percetek van az összes akadály leküzdésére és a feladat megoldására.

A feladatok megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használjátok az intelligenciátok és járjatok túl a csapdákat készítők eszén!

A pályán 2-4 fő tud kényelmesen játszani. Olyan kalandjáték, ahol logikai feladatokat kell megoldani. Ez a játék igazi kihívás haladóknak. Nincsenek ijesztő, félelmetes jelenetek vagy felnőtt tartalom. Ideális helyszín csapatépítő tréningekre. Lánybúcsúk, legénybúcsúk és szülinapok kedvelt helyszíne. Angolul és magyarul is elérhető a játék külföldiek kedvéért.

Miben is különbözünk a többi szabadulószobától?

Játékainkban különös hangsúlyt fektetünk a hangulat megteremtésére, hogy játékosaink valóban beleélhessék magukat a történetbe. Mind a szobák dizánja, mind a kidolgozás tekintetében kimagaslunk a többi budapesti szabadulószoba közül. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy immáron 5 éve előkelő helyen szereplünk a Tripadvisoron. Tervező csapatunk számára az elsődleges szempont, hogy mindenki számára élvezhető és teljesíthető szobákat alakítsanak ki, így nálunk közel 100%-os a kijutási arány. Büszkék vagyunk arra, hogy a hagyományos szabaduló szobákon kívül játékosainknak innovatív, sok tekintetben rendhagyó szobákat is kinálunk. Többek között -Európában is egyedülálló módon- nálunk próbálhatták ki először milyen is egy virtuális térben játszódó szabaduló szoba. Ezekről a nem hagyományos szobákról, illetve épülő új szobáinkról további információk találhatók a Facebook oldalunkon.

Közeleg a Karácsony és nincs ajándék ötleted? Valami maradandó emléket szeretnél szerezni?

Az Ajándékkártya menüpontunk alatt van lehetőséged online vouchert vásárolni, vagy személyesen nálunk is megveheted a Mystiqueroomban.

2-4
Játékosoknak ideális
10/10
Nehézségi szint

60

Perc játékidő
EN/HU
Angol / Magyar
Csak profiknak!

Mennyibe kerül?

2 személy 6495 Ft/fő
3 személy 5163 Ft/fő
4 személy 3872 Ft/fő

Ajándékkártyát a helyszínen tudsz vásárolni vagy hívd a +36 1 786 7394-es számot!
A kedvezményekre jogosító kuponokat a helyszínen tudjátok beváltani. A különböző kedvezményket nem lehet összevonni.
Éld át a kalandot a Jászai Mari térnél a Morrison's 2 szomszédságában!


Foglalj most!

Galéria

A kincskeresőinkről készült fotókat a facebookon keresd:

GYIK

Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, van lehetőség cserére?
Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy levelet a helyszín e-mail címére (info@mystiqueroom.hu), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Jöhetnek-e 18 éven aluliak játszani?
Mindenkit szeretettel várunk. A pályán nincs ijesztő vagy felnőtt tartalom. Ha vállalják a kihívást és úgy gondolják, a felnőtteknél is ügyesebbek, akkor próbára tehetik magukat. A belső értékes tárgyak védelme érdekében szeretnénk, ha a csapatban vagy a csapattal lenne egy 18 éven felüli is.
Mi történik, ha a játék kezdéséig (pl.: munkaszüneti napok miatt) nem érkezik meg az utalásunk?
Semmi gond, gyertek el játszani. A helyszínen ki kell fizetnetek a játékot. Ha később megérkezik hozzánk az utalás, visszaküldjük a feladónak.
Mehetünk egyszerre 4-nél többen is játszani?
2-4 főig ideális a játék. Ha 4-nél többen vagytok, akkor már egymást akadályozzátok és mindenkire kicsit kevesebb feladat jut.
Milyen ruhában menjünk játszani?
Kényelmes, laza ruházat ajánlott, amiben nem gond lehajolni. Öltönyt, kosztümöt, magassarkút, díszsálat felejtsétek el erre az egy órára!
Mikor kell megérkezni?
A játék előtt minimum 5, maximum 10 perccel érkezzetek meg. Előbb sajnos nem tudtok jönni, mert egymást zavarnátok az előző csapatokkal, plusz esetleg meghalljátok a megoldásokat is..:)

Kérdésed van? Írj nekünk az info@mystiqueroom.hu e-mail címre, vagy keresd fel facebook oldalunkat!
Foglalj most!