Nálunk OTP és K&H SZÉP Kártyával is fizethetsz!(“rekreációs” / szabadidős zseb)

szépkártya

KITELEPÜLÉS


Szeretné felejthetetlenné tenni rendezvényét? Egyedülálló, izgalmas programmal szeretné elkápráztatni vendégeit? Megtalálta amit keresett! Hamisítatlan szabadulószoba élményt biztosítunk bármilyen kül- vagy beltéri rendezvényre, de akár az otthonába is. Elegáns és izgalmas játékainkat akár verseny-csomagban is megrendelheti. Így a résztvevők nem csak a saját, hanem egymás ügyességét is próbára tehetik, két speciálisan erre kialakított pályán.

Szakképzett játékmesterekről és az eszközök szállításáról természetesen mi gondoskodunk.

Mobil pályánk koncepciója: Wollongong városát óriási veszély fenyegeti! Egy mélytengeri vulkán kitörése hatalmas szökőárt indított el a Csendes-óceán déli térségében. A tengerparti város lakóinak minél előbb meg kell kezdeniük az evakuálást. A helyzetet súlyosbítja, hogy a tudósok riasztása a város vezetőségénél süket fülekre talált. Ám valakinek mégis figyelmeztetnie kell a lakosságot. Működésbe kell hozni a város riadó-rendszerét és meg kell kezdeni az evakuálást.
Nem lesz egyszerű feladat! Hogy ne lehessen egykönnyen “farkast kiáltani”, és ok nélkül megzavarni Wollongong lakóinak nyugalmát, a riadó beindítását komoly biztonsági protokol előzi meg.  Rátok vár a feladat, hogy megfejtsetek minden kódot, kinyissatok minden ajtót, mielőtt mindennek vége! Már csak egy órátok maradt. Mentsétek meg százezrek életét!
Legyetek ti Wollongong új hősei!

 

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor keressen minket elérhetőségeinken:

Telefon: +36 1 786 7394

Email: info@mystiqueroom.hu