Nálunk OTP és K&H SZÉP Kártyával is fizethetsz!(“rekreációs” / szabadidős zseb)

szépkártya

CÉGEK / NAGY CSOPORTOK

Foglalás Ajánlatkérés

Az ideális helyszínt keresi a céges csapatépítésre? Megtalálta! Akár 60 embernek, EGYIDŐBEN! A Mystiqueroomban olyan élményben lehet része, mely segíti a munkatársak képességeinek fejlesztését, együttműködésre sarkallja őket. A játék során egy sor speciális feladattal találkoznak, melyeken csak kooperálva, egymást segítve juthatnak át.

Különtermünkben a játék előtt vagy után lehetőség van cateringet is igénybe venni. Egyedi kérések alapján van lehetőség szendvicsek, lepények, paninik, saláták és egyéb falatkák felszolgálására! Különtermünk ideális sajtótájékoztatók és más céges összejövetelek megtartására is!

 

Osztálykirándulás KICSIT MÁSKÉPP!

Akció, kaland, izgalmas kihívás az egész osztály számára! A Mystiqueroom szabadulószobáiban garantált szórakozás, sikerélmény és nevetés vár rátok. A helyszínen 9 szabadulószoba található, amelyeken több csapat is kalandozhat párhuzamosan. Egyszerre egy időben 60 fő játszhat lenyűgöző pályáinkon. A csapatok nem csak az idővel, hanem egymással is versenyezhetnek. Egy órás játékos próbatétel minden iskolás számára. Hosszabb programot szeretnél? Akár szobacserékkel is kipróbálhatjátok pályáinkat, így az első játék után, a csapatok kis szünetet tartva még egy kalandjátékon részt vehetnek.

 

Magas minőségű igényes programmal várjuk kedves vendégeinket! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken! Telefonon: +36 1 786 7394, vagy email-ben: info@mystiqueroom.hu

1

Válaszd ki a napot, az időpontot és a termet!

2021. 02. 25.


ALICE KOCKA A VASTRÓN KALÓZ ÖBÖL IDŐGÉP A FÁRAÓ SÍRJA I. A FÁRAÓ SÍRJA II. A KATEDRÁLIS A SÓGUN ÁRNYÉKA WOLLONGONG TORNYA I. WOLLONGONG TORNYA II.

2

Add meg az adataidat!


3

Igazold vissza a foglalásodat!

A megrendelés leadása után kattints a kapott e-mail-ben szereplő hivatkozásra a rendelésed megerősítéséhez!